Aktualijos

SMAGI VEIKLA PROJEKTE

Šių metų vasario mėnesio pradžioje gimnazijoje pradėjome vykdyti projektą „IT projektų vadyba ir komandinis darbas“. Vykdydami šį projektą mokomės kurti virtualų mūsų mokymosi erdvės gidą, taip mokydamiesi kartu ieškoti idėjų, jas atrinkti, draugiškai planuoti įvairias veiklas. Viena svarbiausių projekto užduočių - išmokti dirbti komandoje, atlikti užduotis susitariant, dalinantis vaidmenimis.
Kurdami šį projektą, į savo gimnaziją bandysime pažvelgti naujai, parodyti, kas mums aktualiausia ir svarbiausia mūsų antruosiuose namuose. Savo matymą perteiksime kurdami virtualų gidą. Tai bus puiki proga visai gimnazijos bendruomenei, o ypač tėveliams „pasivaikščioti“ po gimnaziją virtualioje aplinkoje, dar kartą įsitikinti, kad tai ta vieta, kurioje jų vaikas turi puikias galimybes tobulinti ir atrasti save.
Projekto tikslas – naudojant įvairius mokymosi metodus mokyti prisiimti atsakomybę, dirbti bendradarbiaujant, ugdyti lyderio savybes, skatinti atvirumą ir iniciatyvumą. Mums yra sudarytos puikios sąlygos pažinti bei atskleisti save, pajusti savo reikšmę šioje bendruomenėje ir pačios bendruomenės reikšmę mūsų gyvenimuose. Be abejo, gilinsime savo informacinių technologijų žinias, pasisemsime patirties, įgysime asmeninių kompetencijų, kurios neabejotinai padės ateityje dirbant arba net kuriant savo verslą.

Projekto dalyviai ir IT mokytojaM. Nikrevič


{marijos_projektas}