Aktualijos

VASAROS DIENOS STOVYKLA

      Beveik visą birželio mėnesį – iki 23d. – gimnazijoje šurmuliavo vasaros dienos stovykla, kur vaikai turiningai ir smagiai leido atostogas. Stovyklos tikslas - įdomus ir prasmingas laisvalaikis atostogų metu. Stovykloje vyko įvairūs užsiėmimai, edukacinės pamokos, sporto varžybos, išvykos. Užsiėmimų su sveikatos priežiūros specialiste metu lavino sveikos gyvensenos įgūdžius, per veiklas „Spalvinimo terapija“, „Piešiame ant asfalto“ vaikai mokėsi valdyti emocijas, gražiai, tolerantiškai bendrauti, draugauti vieni su kitais. Smagios ir įdomios buvo mokytojų dalykininkų organizuotos dienos „Aš ir matematika“, Gamtos mokslų diena, Užsienio kalbų diena. Stovyklautojai aktyviai žaidė judriuosius žaidimus, savo sportinius gebėjimus parodė Sporto dienos metu. Patiko ir filmų popietės. Laisvalaikį paįvairino užsiėmimas su s.Alicija Eišiškių Kristaus Karaliaus žengimo į dangų bažnyčioje. Džiugino ir aktyvus poilsis bei pramogos Šalčininkų mieste įsikūrusiame Žaidimų kambaryje „Angelėja“.

      Paskutinę stovyklos dieną stovyklautojai aptarė patirtus įspūdžius, nuotykius, prisiminė gražiausias pirmojo vasaros mėnesio akimirkas, praleistas čia, gimnazijoje. Nuotraukose – plačios šypsenos, puiki nuotaika, vasaros spalvos. Ech, gaila, kad stovykla taip greitai pasibaigė!

      Už aktyvų ir smagų poilsį dėkojame kūrybiškiems gimnazijos mokytojams, už skanų maistą – valgyklos darbuotojams. O visiems– šiltos ir įspūdingos vasaros!

___________________________

Įrašo autorius:
Eglė Kiriuškinienė
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui