Aktualijos

SMAGUS SEPTINTOKŲ POILSIS

     Pasibaigus mokslo metams 7 klasės mokiniai birželio 23 dieną pirmą kartą vyko į poilsinę išvyką su nakvyne prie Padvarionių tvenkinio. Susirinko 20 mokinių. Išvykos metu visi linksmai leidome laiką, bendravome tarpusavyje. Juk dėl šalyje paskelbto karantino beveik 3 mėnesius nesimatėme!

     O „Nakvynė prie Padvarionių tvenkinio“ - čia tik klasės vadovės plane, nes jokios nakvynės nebuvo, NIEKAS nemiegojo! Ir ko tik čia nebuvo?! Ką mes veikėme? Visko neįmanoma net papasakoti! Sportinės, komandinės, individualios rungtys, užduotys, skatinančios komunikaciją, bendravimą ir bendradarbiavimą, emocijų, stresų ir konfliktų valdymą, pasitikėjimą vienas kitu, net siaubo filmo peržiūra kartu! Ir visai nebuvo baisu!

     Statėme palapines, o kas nemokėjo išmoko, žaidėm tinklinį, futbolą, maudėmės, deginomės saulėje, žvejojome, kepėme šašlykus/dešreles..... O vakaro šokiai ant akmens....  Joninių išvakarėse kūrenome didelį laužą, drąsesni berniukai šokinėjo per laužą, mergaitės pynė vainikus. Paparčio žiedo nesuradome, ėjome palydėti saulės, nes dangus buvo purpurinės spalvos. Argi kas nors patikės, jeigu pasakysim, kad 2 valandą nakties dainavome prie laužo, o 6 valandą ryto maudėmės, 7 valandą  žaidėme tinklinį... Emocijos ir  juokas tiesiog liejosi.

     Pasirodo, mes visi esame skirtingi, bet būti kartu be galo gera. Įrodėme, kad kai norime, galime būti vieningi, draugiški, mokame bendrauti ir bendradarbiauti, priimti sprendimus, pasitikime draugais, dirbame komandoje, gebame puikiai kartu leisti laisvalaikį.

     Visi mokiniai grižo išvargę bet laimingi. Tokios išvykos labiausiai gerina mikroklimatą klasėje, motyvuoja kitiems mokslo metams.

     Dėkoju tėvams už pasitikėjimą ir pagalbą. AČIŪ.

___________________________

Įrašo autorius:
Tatjana Sidorovič-Bartaševič
Geografijos ir istorijos mokytoja