Renginiai

RUDENS SPORTO ŠVENTĖ

   Visi mokiniai nekantriai laukė artėjančių rudens atostogų. O tas  laukimas buvo užpildytas įdomiais ir smagiais  darbais – kiekviena 5-8, I-IVG klasė kartu su klasių vadovais ruošėsi  Rudens sporto šventei. Pagal gimnazijos 2017-2018m.m. ugdymo planą - tai diena be pamokų. Pagrindinis renginio tikslas - populiarinti kūno kultūrą ir sportą tarp mokinių.

   Klasių komandų  dalyviai apgalvojo savo aprangą ar jos detales, sukūrė komandų pavadinimus, emblemas, šūkius.

   Gimnazijos patalpos virto nedidelėmis sporto aikštelėmis. O dalis sporto varžybų vyko į A.Ratkevičiaus sporto mokykloje. Kiekvienas Rudens sporto šventės dalyvis galėjo dalyvauti jam patinkančioje rungtyje ir padėti komandai pasiekti pergalę. Sporto šakų ar atskirų rungčių pasirinkimas buvo tikrai platus: kvadratas, tinklinis, futbolas, stalo tenisas, šaškės, boulingas, smilginis, estafetės, šuolis į tolį iš vietos, krepšinio baudų metimas, rungtis su žiūronais, jėgos rungtis, virvės traukimas.

   Sporto šventę organizavo kūno kultūros mokytojai, jiems padėjo teisėjų komanda – III-IVG klasių mokiniai. Visos klasių komandos buvo apdovanotos padėkos raštais.

   Puikiai praleidome laiką, visi buvo geros nuotaikos. Šventė kiekvienam suteikė pasitikėjimo savo jėgomis ir dar kartą įrodėme, jog sportuoti sveika ir smagu.

 

___________________________

Įrašo autorius:
Gražina Šibekienė
direktoriaus pavaduotoja ugdymui