Renginiai

GIMNAZIJOS GARBĖ 2019

     Vasario 14 d. gimnazijoje vyko tradicinis renginys „Gimnazijos garbė“. Renginio iniciatoriai – Mokinių tarybos nariai. Visa gimnazijos bendruomenė sveikino gabiausius, geriausiai besimokančius, sportiškiausius mokinius, dėkojo jų tėveliams, mokytojams. Džiugu, kad kiekvienais metais turime tokių puikių mokinių, kuriais galime didžiuotis. Šiemet net septyniolika 1-4 klasių mokinių per I-ąjį pusmetį pasiekė aukštesnįjį mokymosi lygį ir tapo „Gimnazijos garbė“ nominantais. Puikiai ir labai gerai I–ąjį pusmetį baigė dešimt 5-8 klasių mokinių, iš jų dviejų mokinių – D.Jurgelevičiaus, 6 kl. ir K.Sobolevskajos, 7 kl. - žinios įvertintos vien dešimtukais. I–IVG klasių gimnazistų , kurie mokosi labai gerai ir puikiai – septyni. U.Kiriuškinaitė, IIGa kl. ir R.Sobolevskij, IVG kl., I-ąjį pusmetį baigė dešimtukais. Visiems geriausiai besimokantiems mokiniams įteiktos „Gimnazijos garbė“ statulėlės , pirmūnų nuotraukos puikuosis stende „Gimnazijos garbė“.

       Už puikius pasiekimus sporte nominacijų „Metų sportininkė“ ir „Metų sportininkas“ nusipelnė abiturientai E.Kasiukevič ir E.Petiukonis. Jiems įteiktos atminimo statulėlės.

    Mokiniai buvo apdovanoti už gerus rezultatus dalykų olimpiadose, konkursuose, projektuose ir kitose veiklose. Buvo pagerbti ir mokytojai, ruošę mokinius rajono, respublikos bei tarptautiniams konkursams, olimpiadoms.

     Visą gimnazijos bendruomenę su švente sveikino Eišiškių muzikos mokyklos auklėtiniai, mūsų gimnazijos Jaunučių choras ,,Dainelė“ (vadovė L.Rozmyslovičienė), kanklininkų ansamblis „Versekėlė“ (vadovė J.Sinkevič), dramos studijos „Versmelė“ nariai (vadovė L.Bandalevičė) ir kiti.

     Žavūs renginio vedėjai IIIG klasės gimnazistai A.Rutkovska ir D.Mikelevičius baigdami šventę sakė: “ Nepamirškite, kad siekiant sėkmės, pirmiausia būtina pamilti savo darbą, tad linkime pamilti mokslą, kuris būtinai kada nors atneš sėkmę“ , ir palinkėjo visiems naujų darbų, gražių idėjų bei iniciatyvų.

___________________________

Įrašo autorius:
Eglė Kiriuškinienė
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui