Aktualijos

DIENOS STOVYKLA

Nuo birželio 2 dienos mūsų gimnazijoje veikia vasaros dienos stovykla „Aitvarai“. Pačią pirmą dieną priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, 1-5 klasių mokiniai susibūrė į 3 būrius. Kiekvienas būrys sugalvojo savo pavadinimą, šūkį ir emblemą, įsikūrė pasirinktoje klasėje. Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikų ir pirmų klasių mokinių būrys - „Linksmučiai“, antros ir trečios klasių mokiniai pasirinko pavadinimą „Riešutai“, o trečios, ketvirtos ir penktos klasės mokiniai savo būriui sugalvojo pavadinimą „Vasara su nuotaika“. Visų trijų mokinių būrių veiklą organizuoja pradinių klasių mokytojai bei pagalbos mokiniui specialistai: logopedė, socialinė pedagogė bei psichologė. Suplanuota kiekviena diena.
Iki pat birželio 19 dienos stovyklautojams bus organizuojama įvairi veikla: konkursai, varžybos, išvykos, piešimas ant asfalto, Kino diena, Madų diena ir kt. Vaikai turės galimybę užsiimti savo mėgstama kūrybine veikla, bus skirta laiko tiesiog vaikų bendravimui neformalioje aplinkoje.
Smagu, jog turime galimybę organizuoti smagų gimnazijos mažiausiųjų vasaros poilsį. Tikimės, jog bus linksma ir gera dienos stovykloje „Aitvarai“.

R.Česokienė, gimnazijos psichologė

{varzybos}