Aktualijos

TOLERANCIJOS SAVAITĖ MŪSŲ GIMNAZIJOJE

    Šiais metais visą lapkričio savaitę - nuo 12 iki 16 dienos - skyrėme TOLERANCIJAI! Mūsų gimnazijos bendruomenės nariai dalyvavo pilietinėje iniciatyvoje „TOLERANCIJOS RAKTAS“, kurios tikslas - skatinti mandagų mokinių, mokytojų bendravimą ir bendradarbiavimą, siekiant tolerancijos, nuoširdumo, supratimo, pagarbos vienas kitam.

    Visą savaitę buvo organizuojamos įvairios veiklos: akcija „Tu esi man svarbus“, „Mandagumo pertrauka“ pradinukams, akcija „Spalvų diena“, buvo vedamos klasių valandėlės  „Aš esu unikalus, tu esi unikalus“, IIGa ir IIGb klasėse vyko užsiėmimas „Tolerancija - tai...“, o  penktadienį mokiniai per ilgąsias pertraukas dainavo dainas apie draugystę ir toleranciją..., Visą savaitę gimnazijos  koridoriuose skambėjo dainos apie draugystę. Daug gražių akimirkų išgyvenome kartu... Daug nuoširdžių, prasmingų žodžių išgirdome.

    Už pagalbą organizuojant Tolerancijos savaitės veiklas dėkoju mokytojams: T.Sidorovič, L.Jurgelevičienei, L.Portnajai, L.Rozmyslovičienei, R.Česokienei ir šaunioms mokinių tarybos atstovėms: Karinai, Ugnei, Agnei, Augustei, Gintarei, Monikai, Evelinai, Patricijai ir Aistei. Ačiū!

___________________________

Įrašo autorius:
Tatjana Babkina
Socialinė pedagogė