Aktualijos

KLASIŲ VADOVŲ PASIDALIJIMAS GERĄJA PATIRTIMI „ IŠ SEMINARO SUGRĮŽUS...“

     Mokinių žiemos atostogų metu, vasario 18 d. rytą, mūsų gimnazijos  klasių vadovų metodinės grupės nariai ir pradinių klasių mokytojai susirinko pasidalinti gerąja patirtimi. Mokytojos  papildydamos viena kitą pristatė medžiagą iš seminarų ,,Grupės raidos etapai“ (biologijos mokytoja metodininkė Teresa Beržanska) ir ,,Praktiniai užsiėmimai su paaugliais. Socialinių – emocinių kompetencijų ugdymas“ (vyr.socialinė pedagogė Tatjana Babkina). Turėjome puikią galimybę susipažinti su labai vaizdžiai pateikta grupės raidos etapų samprata, bei išmokti arba prisiminti įdomias užduotis – pratimus, tinkančius įvairioms veikloms, dalykų pamokoms ir, žinoma, klasių valandėlėms. Pademonstruoti pratimai yra naudingi ne tik siekiant suburti darnų klasės kolektyvą , jie teikia daug teigiamų emocijų, malonių pojūčių, pakelia nuotaiką.  

     Klasių vadovai aktyviai dalyvavo numatytose veiklose. Liejosi vien teigiamos emocijos, skambėjo juokas, aplodismentai.

     Mano manymu, visa pateikta informacija  buvo naudinga ir kiekviena  dalyvė turėjo galimybę pasidalinti patirtimi bei pasisemti idėjų savo darbams.

   Nuoširdžiai dėkojame  mūsų šauniosioms kolegėms – lektorėms Teresai Beržanskai ir Tatjanai Babkinai už pasidalijimą gerąja patirtimi bei idėjas. Organizuosime daugiau tokių šiltų ir naudingų susitikimų.

___________________________

Įrašo autorius:
Olga Kaziukevičienė
logopedė