Aktualijos

MOKYTOJO A.GALINIO TINKLINIO TURNYRAS

     Jau tapo tradicija, kad rajono mokyklų tinklininkai kasmet susirenka Eišiškių Stanislovo  Rapolionio gimnazijos sporto salėje prisiminti ir paminėti šviesaus atminimo mokytoją Alfonsą Galinį. Tai buvo labai geranoriškas kūno kultūros mokytojas, visada ir su visais besidalinantis savo patirtimi. Jis visada buvo už sąžiningą sportą.

     A.Galinio tinklinio turnyras vyko sausio 31 dieną gimnazijos sporto salėje. Dalyvavo Šalčininkų Lietuvos Tūkstantmečio, Šalčininkų Jano Sniadeckio, Eišiškių Stanislovo Rapolionio, Butrimonių Anos Krepštul, Kalesninkų Liudviko Narbuto gimnazijų  ir Kalesninkų Mykolo Rudzio pagrindinės mokyklos komandos. Turnyro pradžioje dalyviai tylos minute pagerbė A. Galinio atminimą. Daug gerų ir gražių prisiminimų buvo pasakyta apie šį mokytoją.

     Tinklininkų žaidimas sirgaliams padovanojo nemažai puikių akimirkų. Susumavus rezultatus, komandos  turnyrinėje lentelėje  išsirikiavo taip: I vieta – Šalčininkų Lietuvos Tūkstantmečio gimnazija, II vieta – Butrimonių Anos Krepštul gimnazija, III vieta – Šalčininkų Jano Sniadeckio gimnazija, IV vieta – Eišiškių Stanislovo Rapolionio gimnazija, V vieta – Kalesninkų Liudviko Narbuto gimnazija, VI vieta – Kalesninkų Mykolo Rudzio pagrindinė mokykla. Nugalėtojai apdovanoti taurėmis ir medaliais, o geriausi komandų žaidėjai – atminimo prizais.

     Fizinio ugdymo mokytojai nuoširdžiai dėkoja turnyro dalyviams už geras emocijas ir garbingą kovą.

___________________________

Įrašo autorius:
Ivan Sankovskij
fizinio ugdymo mokytojas