Aktualijos

SUSITIKIMAS SU VU KOMUNIKACIJOS IR RINKODAROS SKYRIAUS KARJEROS PLANAVIMO KOORDINATORIUMI

   Vasario 24 d. aukštesniųjų klasių mokiniai susitiko su  VU  komunikacijos ir rinkodaros skyriaus karjeros planavimo  koordinatoriumi Nikita Gladčenko. Šis susitikimas – viena iš Eišiškių Stanislovo Rapolionio gimnazijos ugdymo karjerai programos  veiklų.

   Susitikimo metu II-IVG klasių gimnazistai  susipažino  su Vilniaus Universiteto įkūrimo istorija, diskutavo, kodėl įdomu  studijuoti viename iš prestižinių pasaulio  universitetų. VU atstovas pateikė daug informacijos  apie universiteto struktūrą, fakultetus , stojimo į VU reikalavimus , konkursinio balo skaičiavimo metodiką, studijų pakopas. Giliai ir  išsamiai paaiškino apie biomedicininius, humanitarinius, socialinius, technologijų mokslus. Vyko labai įdomi diskusija apie studentišką veiklą ir gyvenimą, gimnazistai gavo informacijos apie VU sveikatos ir sporto centrą, gyvybės mokslų centrą, Vilniaus Universiteto bibliotekos mokslinės komunikacijos ir informacijos centrą, apie Santaros klinikų veikla.

  Renkantis aukštąją mokyklą bei studijų programą, svarbu įvertinti individualius pomėgius, turimas žinias ir kompetencijas bei turėti noro ir atsakomybės kruopščiai, atsakingai mokytis. Linkiu  gimnazistams atrasti teisingą gyvenimo kelią ir atsakingai pasirinkti būsimą profesiją. Pirmiausia būtina sau atsakyti į klausimą: kuo žadu būti užaugęs? kuo žadu būti rytoj?

___________________________

Žana Bogdevičienė Įrašo autorius:
Žana Bogdevičienė
chemijos mokytoja