Aktualijos

DALYVAVOME RAJONINĖJE MOKINIŲ KONFERENCIJOJE

Spalio 14 d. Baltosios Vokės Elizos Ožeškovos gimnazija organizavo rajoninę mokinių konferenciją „Patyčių, smurto ir žalingų įpročių prevencijos patirtys mokyklose“, kurios tikslas – atkreipti dėmesį į patyčių, smurto ir žalingų įpročių problemą tarp mokinių, mažinti jų paplitimą, socialinę, fizinę ir psichologinę žalą sveikatai bei ugdyti sveikos gyvensenos įgūdžius. Šioje konferencijoje aktyviai dalyvavo mūsų gimnazijos komanda: IG klasės mokiniai Augustas Malinovski, Adriana Buckutė, IIG klasės mokinė Austėja Unučekaitė ir gimnazijos socialinė pedagogė Tatjana Babkina.

Konferencijos pradžioje Baltosios Vokės Elizos Ožeškovos socialinė pedagogė R.Nanartovič pristatė atliktos rajono mokyklų IG-IVG klasių mokinių apklausos „Patyčių, smurto ir žalingų įpročių paplitimas tarp moksleivių“ rezultatus ir akcentavo, kad palyginus su 2018 metais atlikto tyrimo rezultatais šiais metais patyčių, smurto ir žalingų įpročių situacija yra geresnė.

Mūsų gimnazijos komanda paruošė pranešimą ir pasidalino su konferencijos dalyviais sėkmingu OLWEUS PPP įgyvendinimu mūsų gimnazijoje. Konferencijoje išgirdome daug naudingos informacijos. Dalyvavome praktiniuose mokymuose „Kurkime saugią aplinką kartu“. Mokiniai dalyvavo viktorinoje „Ką verta žinoti apie priklausomybę sukeliančias medžiagas?“, kurią paruošė visuomenės sveikatos specialistė. Džiugu, kad mūsų komandos nariai tapo viktorinos 1 ir 2 vietos laimėtojais ir gavo vertingas dovanas!

Smagiai, prasmingai, turiningai praleidome dieną. Gavome padėkos raštą ir atminimo dovanėlę!

___________________________

Įrašo autorius:
Tatjana Babkina
Socialinė pedagogė