Aktualijos

„KARTU MES GALIME VISKĄ“

      „Negalima tiksliai pasakyti, kada gimsta draugystė. Kaip pilant į indą lašą po lašo, pagaliau vienas lašas perpildo jį ir skystis išsilieja per kraštus, taip ir po daugelio gerų poelgių kažkuris vienas pagaliau perpildo širdį.“                                                                                                                         

 ( Ray Bradbury)

 

   Smagu rasti draugą. Juk draugų nebūna per daug. Dalyvaudami gražiame kultūros projekte „Mūsų daug, o tėvynė viena“ mūsų gimnazijos mokiniai susipažino ir susidraugavo su Vilniaus Sofijos Kovalevskajos progimnazijos, Šalčininkų r. Butrimonių Anos Krepštul, Baltosios Vokės Elizos Ožeškovos gimnazijų mokiniais. Šis projektas suteikė galimybę dalyvauti bendrose kultūrinėse, edukacinėse veiklose. Spalio 11 dieną Vilniaus Sofijs Kovalevskajos progimnazijoje vyko baigiamasis projekto renginys „Kartu mes galime viską“. Mūsų gimnazijos mokiniai pristatė žymiausias Eišiškių krašto asmenybes nuotraukose, piešiniuose bei paruošė gražų šokį, deklamavo eilėraštį. Programoje dalyvavo 7, 8a ir 8b klasių mokiniai. Mokinius ruošė lietuvių kalbos mokytoja metodininkė B.Lukaševičienė ir gimnazijos logopedė O.Kaziukevičienė.

    Šis projektas – puiki galimybė mokytis bendradarbiauti, pažinti kitas tautas ir kultūras, o svarbiausia – rasti draugų. Tai mums puikiai pavyko!

___________________________

Įrašo autorius:
Birutė Lukaševičienė
lietuvių kalbos mokytoja