Aktualijos

RŪPI VAIKAI – PADĖKIME TĖVAMS...

     Kovo 2 dieną Eišiškių Stanislovo Rapolionio gimnazijoje vyko Šalčininkų rajono socialinių pedagogų ir psichologų metodinio būrelio užsiėmimas „Darbas su tėvais. Geroji patirtis.“ Užsiėmimo metu gimnazijos pagalbos mokiniui specialistės socialinė pedagogė Tatjana Babkina ir psichologė Rima Česokienė dalinosi gerosios patirties darbo su tėvais pavyzdžiais, kalbėjo apie būtiną tėvų švietimą įvairiais klausimais, pristatė darbo su tėvais, naudojančiais emocinę prievartą prieš vaikus, ypatumus.  Susitikimo metu buvo aptariami pagalbos mokiniui specialistų darbo su tėvais sunkumai, iššūkiai, pristatyta gimnazijos bendradarbiavimo su tėvais formų ir metodų įvairovė. Specialistės papasakojo apie ketvirtus metus gimnazijoje organizuojamus renginius tėvams, pristatė renginių scenarijus, užduotis, filmuotą medžiagą, nuotraukas.

     Susitikime dalyvavo Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Jurgita Lapinskaitė–Tolstošejeva. Koordinatotorė papasakojo apie tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatoriaus pareigybę savivaldybėje, palinkėjo glaudaus bendradarbiavimo koordinuotai teikiant paslaugas vaikui ir jo šeimai.

     Esame įsitikinę, kad mokyklos, kurios sėkmingai bendradarbiauja su šeimomis, kuria unikalią bendradarbiavimo su tėvais kultūrą, padeda tėvams jaustis pilnaverčiais mokyklos partneriais.

___________________________

Įrašo autorius:
Tatjana Babkina
Socialinė pedagogė