Renginiai

TRADICINĖ GAMTOS MOKSLŲ SAVAITĖ

   Jau tapo tradicija, kad spalio mėnesį gimnazijoje organizuojama Gamtos mokslų savaitė. Šiais mokslo metais  spalio 23-27 dienomis vyko įvairūs gamtos mokslų užsiėmimai. Juose dalyvavo 5-8 ir I-IVG klasių mokiniai.

   Informaciniame stende „Ar žinai?“ buvo pateikti įdomūs  gamtos mokslų dalykų faktai. Pertraukų metu organizuotose gamtamokslinėse erdvėse mokiniai dėliojo dėliones, sprendė rebusus, kryžiažodžius, atliko kitas įdomias užduotis. Vyko gamtos mokslų žinovų konkursas „Aš žinau“. Konkurso metu mokiniai turėjo galimybę ne tik patikrinti savo gamtamokslines žinias, bet ir  jas pagilinti. Šio konkurso nugalėtojais tapo Eimantas Mikelevičius, 5 klasės mokinys, Romas Talmontas, 6 klasės mokinys, Donatas Cimoš, 7 klasės mokinys, Rokas Andruškevičius, 8 klasės mokinys, Donatas Sinkevičius, IGa klasės mokinys ir Olgerd Babkin, IIG klasės mokinys.

   Šią savaitę II-IIIG klasių mokinių komanda ruošėsi konkursui „Sveikuolių sveikuoliai“ ir ketvirtadienį atstovavo mūsų gimnazijai rajone.

   Dėkojame visiems mokiniams, kurie dalyvavo renginiuose ir aktyviai prisidėjo organizuojant ir pravedant savaitės renginius. Gamtos mokslų savaitė prabėgo nepastebimai. Tikimės, kad mūsų gimnazijos bendruomenei patiko tokia veikla ir kitais mokslo metais vėl organizuosime panašius renginius.

___________________________

Įrašo autorius:
Teresa Beržanska
biologijos mokytoja